Događaji

XXI. Kongres hotelijera

Tradicionalni, XXI. Kongres hotelijera u organizaciji UPUHH-a održati će se 28. i 29. studenog 2018. godine u Sheraton Zagreb Hotelu kao svojevrsna retrospektiva tekuće turističke godine

UPUHH slide

Na kongresu će biti predstavljeni rezultati hrvatskog turizma 2018., a dekanica Fakulteta za turistički menadžement u turizmu iz Opatije, gospođa Smolčić Jurdana predstaviti će aktualno stanje u hotelijerstvu hrvatske.

Centralna tema kongresa ‘Overtourism – Otvaranje s gradonačelnicima’, kojom će se predstaviti izazovi s kojima se hotelijeri susreću u odnosu na masovni turizam, pravne okvire, održivo poslovanje, i cikluse sezonalnosti. Program će se nastaviti panelom o ‘Migracijama 21. stoljeća – Potraga za prilikom’ na kojima će sudjelovati Njihove Ekselencije Ambasadori te uvažene kolege iz zemlje i svijeta, a završiti će analiziranjem plaća u hotelijerskom sektoru u Hrvatskoj i ostatku Europe.

U večernjim satima na cocktail party-u hotelijera Udruga poslodavaca/poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske HDS ZAMP pobrinuti za zabavni program te vas očekuje nastup Marka Tolje u novootvorenom Magic klubu.

Drugi dan kongresa započinje s prezentacijom ‘Budućnost turizma: Rast kroz održivost’, dr.sc. Jelinčićs Instituta za razvoj i međunarodne odnose koji će se nastaviti s panel diskusijom na istu temu. Panel će okupiti uvažene predstavnike vlade i ministarstava turizma, ministarstva kulture, Hrvatskog društva skladatelja te Glavnog tajnika Mediteranske turističke zaklade.

Na drugom panelu drugog dana pod nazivom ‘Sinergija hotelijerstva i kreativnih kulturnih industrija’ okupiti će uvažene predstavnike kulture, glazbe, dizajna, arhitekture i mode, te će zajedničkim snagama pokušati ponuditi prijedlog određenih dugoročnih planova za turizam, u sinergiji s komplementarnim industrijama te će pokušati odgovoriti na pitanje koliko su komplementarne industrije zapravo važne, a koliko neophodne. Više na www.upuhh.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci