Događaji

XIX. Kongres hotelijera

Kao i svake godine, kraj studenog je rezerviran za najveći susret hotelijera, koji se već tradicionalno održava u zagrebačkom Sheratonu u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske 24. i 25.11.

 

Odlična je to prilika za konkretnu analizu sezone i inpute za pripremu sljedeće, projekciju tržišnih trendova, te naravno susret s kolegama.

Kongres će se ove godine baviti nizom različitih tema, od aktualnog stanja u hotelijerstvu i investicija pa sve do ljudskog kapitala kao najvažnijeg čimbenika u turizmu. Bit će tako predstavljeni rezultati BBH-a sezona 2016, a na okruglom stolu hotelijeri će moći raspravljati s ministrima turizma, financija, te rada i mirovinskog sustava.

Prvoga dana je posebno značajan i okrugli stol koji će se baviti ljudskim kapitalom u hotelijerstvu Hrvatske, na kojemu će sudjelovati ministri turizma iz zemalja bivše Jugoslavije, Rumunjske i Bugarske, nakon čega će biti riječi o bookingu i rate parityu, te byhours.com, prvoj booking platformi s ponudom hotelskih soba na sat i fleksibilnošću odabira vremena za check-in i check-out.

Drugoga je dana na programu investicijski forum čiji će sudionici biti predstavnici najvećih hrvatskih hotelskih grupacija, nakon čega slijedi okrugli stol o uvijek aktualnoj temi produženja turističke sezone, gdje će se obraditi wellness, kulturni i zdravstveni turizam, te vodeni parkovi i sportski turizam. www.upuhh.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci