Događaji

Vodeći dobavljači izlažu na sajmu Relax Adria

Ukoliko još niste opremili svoje objekte za predstojeću turističku sezonu, u  Opatiji se od 14. do 16. ožujka održava sajam bazena, sauna i outdoor namještaja Relax Adria. Izlaže više od 60 vodećih dobavljača iz Hrvatske i inozemstva

Relax Adria 2019-1

I ove godine za Vas smo pripremili bogat izlagački program namijenjen hotelima, vilama i kućama za odmor te restoranima i ugostiteljskim objektima. Više od 60 izlagača predstaviti će kompletan asortiman bazena, sauni, outdoor namještaja, opreme za zabavu na plaži, alate i uređaje za održavanje okoliša, te sve ostale proizvode namijenjene podizanju kvalitete i finalnu pripremu turističkih objekata pred sezonu.

RelaxAdria2017-4

Relax Adria će i ove godine pokazati sve novosti vezane za gradnju bazena, od novih modela, tehnologija gradnje do održavanja bazenske vode kao i samog bazena nakon razdoblja upotrebe. Osim na bazene, naglasak je u izlagačkom programu stavljen i na sve dodatne usluge – od projektiranja i gradnje manjeg ili većeg wellnessa i investicija u fitness opremu do uređenja okoliša.

Relax Adria održava se u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Sajam će četvrtak, 14. i petak, 15. 03.  biti otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 16.03. od 10 do 17 sati. Za posjetitelje je ulaz na sajam besplatan, a svoju ulaznicu možete preuzeti na donjem linku.

 

preuzmi_ulaznicu_button

popis_izlagaca_button

 


 

 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci