Enogastro

Uređenje za najzahtjevnije goste

Ako zamišljate luksuzno uređenje objekta donosimo primjer jedne od najluksuznijih i najskupljih suvremenih villa u Hrvatskoj

E04 Villa Arent 3_0

Nedavno za goste otvorena Villa Arentz koja se nalazi uz samo more na ulazu u Opatiju, namjenjena je najzahtjevnijem profilu gostiju i njezin najam u visokoj sezoni iznosi i do 10.000 eura tjedno.

Iako bi mnogi očekivali uređenje u ekstravagantnom stilu, Studio za uređenje interijera Babaloo designna čelu s dizajnerom Alexom Pilepićem posegnuo je za ugodnim kontemporalnim dizajnom. Pilepić je cijelu vilu koja se sastoji od dva zasebna stana od kojih svaki ima tri sobe i veliki dnevni boravak s pogledom na Kvarner uredio u toplim tonovima, materijalima i koloritima. Korišteni su dizajnerski brandovi poput Bonaldo stolovi i stolice, Cattelan Italia namještaj u dnevnim boravcima i Bontempi kuhinje kao i drugi ugrađeni elementi s potpisom najboljih talijanskih dizajnera premium kvalitete namještaja i opreme.

Cilj je bio dizajnom i samom kvalitetom uređenja postići da se gosti osjećaju kao kod kuće, a ne da budu robovi nefunkcionalnog dizajna i modnih trendova koji ne odgovaraju svakome, i nisu pogodni za vile za iznajmljivanje. Angažiranjem profesionalnog dizajnera u fazi projektiranja, cijela je investicija Ville Arentz ostala unutar planiranog budžeta, bez obzira što se koristilo najkvalitetnije dizajnarske brendove namještaja i opreme. Razlog je ovome što danas vrhunski studiji za uređenje interijera imaju dostupne tehnologije i znanja kojima mogu maksimalno iskoristiti budžete u pravcu realnih potreba, odnosno kontrolirati nepredviđene i nepotrebne troškove kojima mnogi podlegnu. Vjerujemo da će upravo ovakav način uređenje interijera biti nešto čemu će sve veći broj ozbiljnih apartmana i vila posegnuti u skoroj budućnosti ne samo u Opatiji i Dubrovniku već i u velikom broju svih ostalih turističkih destinacija.

www.babaloo-design.com

 

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci