Događaji

Upotpuni svoje barističke vještine!

Hug & Punch SCA Premier kampus organizira još jednu tematsku radionicu za bariste i ugostitelje, a posvećena je naprednoj tehnici latte arta

Radionica će se održati u terminu od 6. do 7. prosinca ove godine u prostorijama Hug & Punch kampusa u Matuljima pokraj Opatije, a ovaj put predavač je Chiara Bergonzi, trostruka  prvakinja Italije u latte artu, te svjetska viceprvakinja u latte artu iz Melbourna 2014. godine.

Predavanje će se održati na engleskom i talijanskom jeziku, radionica je koncipirana kroz rad 1-na-1 gdje će polaznici moći unaprijediti svoja znanja kroz praktičan rad s trenericom, a raditi će se u tri grupe s po tri polaznika.

Cijena tečaja iznosi protuvrijednost od 370 eura + PDV. Predviđeno je ukupno devet polaznika, pa ako ste zainteresirani unaprijediti svoje barističke vještine, obratite se na: domagoj.trusic@hugandpunch.com

Podsjetimo, SCA Premier Campus Hug & Punch je otvoren ove godine, a centar je to namijenjen edukaciji barista te ugostitelja i hotelijera koji žele osoblju pružiti vrhunsku obuku ne samo za pripremu, već i za prezentaciju kave.

Tagovi: , , , , , , , , ,

Povezani članci