Događaji

Tjedan restorana

Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se od 6. do 15. ožujka, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske

Tjedan restorana

Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na internet stranici Tjedna restorana, a 74 restorana više cjenovne kategorije složila su zanimljive jelovnike koji se sastoje od tri slijeda, od predjela, preko glavnog jela, do deserta, uz čašu vina ili aperitiv, prenosi tportal.

Manifestacija Tjedan restorana već je nekoliko godina omiljena među onima koji vole uživati u pravoj gastronomiji. Doživljava je se ne samo kao priliku da se posjete oni restorani u koje tijekom godine niste u mogućnosti otići, već je postala simbol za razdoblje u kojem svi organiziraju ugodna druženja s obitelji ili s prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake godine je sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom ‘Na Koktel u Hotel’, za vrijeme trajanja Tjedna restorana hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. Trend ispijanja koktela prije večere tako će se približiti hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), The Westin Hotel (Diana Bar) i Hotel Antunović Zagreb (Vertigo bar) iz Zagreba, Spa Golfer Hotel iz Spa & Sport Resorta Sveti Martin (Piano bar) i Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek).

Jelovnike i restorane koji sudjeluju u akciji pogledajte OVDJE.

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci