Događaji

Sve tajne digitalnog marketinga na Internet Adria konferenciji

Evo nas ponovno na najboljoj konferenciji o digitalnom marketingu u turizmu! Datum je 9. i 10. travnja, mjesto radnje Opatija. Pozvali smo tridesetak odličnih predavača s temama koje će vam pomoći da lansirate najučinkovitije marketinške kampanje. Trk po kotizaciju i vidimo se!

Internet Adria slide

Internet Adria je namijenjena svima vama koji se bavite marketingom i prodajom, bilo u velikim hotelskim kompanijama, obiteljskim hotelima i kućama za odmor, turističkim agencijama, turističkim zajednicama, kampovima, marinama, ili jednostavno želite svoje marketinške sposobnosti podignuti na višu razinu.

U Opatiji nam ove godine gostuje tridesetak predavača. Vidjet ćete neka nova i neka stara lica, no možete biti sigurni da ćete dobiti jako puno novih znanja, detekciju svega onoga što se u godinu dana promijenilo, i da ćete nakon Internet Adria konferencije znati usmjeriti svoje marketinške napore i akcije u pravom smjeru.

Finalizacija programa je uskoro gotova, predavači se potvrđuju, a za sve ono što želite saznati samo poklikajte linkiće u nastavku ili nas nazovite. See ya!

PROGRAM

KOTIZACIJA

Tagovi: , , ,

Povezani članci