Opremanje

Što kad gostu treba punjač?

To je prilika da gostu ponudimo uslugu više, a rješenje koje je idealno za restorane, caffé-barove i hotele su stanice za punjenje pametnih uređaja talijanskog brenda Plug-in Box

saniteh

Njihov model stanice za punjenja Bars se sastoji od postolja sa šest baterija i pripadajućim kabelima. Gost samostalno može uzeti bateriju sa sobom dok boravi u objektu, i ne mora svoj pametni uređaj ostavljati negdje na punjenju bilo da se radi o mobitelu, tabletu ili računalu.

Praktično postolje zauzima malo prostora zahvaljujući dimenziji od 26 x 16 centimetara, pa se može postaviti na bilo koji šank ili recepciju, a napravljeno je od čvrstih materijala te je otporno na oštećenja.

Osim modela Bars, za ugostitelje i hotelijere zanimljivi su Wire-less PRO bežični punjač, QI Audio koji osim punjača služi i kao bluetooth zvučnik, Table Top koji je punjač i menu u jednom, Lounge stol s ugrađenim punjačima za mobitele te Desk koji se može montirati na zid i tako postati radni stol, što ga čini pogodnim za caffé-barove i hotele.

saniteh1

Plug-in Box punjači kompatibilni su sa svim pametnim uređajima trenutno dostupnim na tržištu – iPhone, iPad  te pametnim uređajima s micro USB utorom, poput Android telefona i tableta. Stanice za punjenje je moguće i brendirati, a minimalističkim dizajnom se uklapaju u svaki prostor. Plug-in Box uređaje je moguće naručiti putem zagrebačke tvrtke Saniteh. www.hotelstore.hr

Tagovi: , , , , , , , , , , ,

Povezani članci