Događaji

Specijalizirani sajam bazena, wellnessa i plaža u Opatiji

U Opatiji se od 30.03. do 01.04. održava specijalizirani sajam bazena te opreme za wellness, plaže i uređenje okoliša, koji će okupiti više od 70 izlagača iz Hrvatske i inozemstva

Relax Adria

Sajam je odlična prilika za sve one koji planiraju ulagati u podizanje kvalitete ponude i uređenje vanjskih prostora svojih objekata, da upravo u Opatiji pronađu širok raspon opreme i usluga vodećih dobavljača.

Na sajmu će izlagati proizvođači i dobavljači bazena, koji će predstaviti sve vezano za gradnju, projektiranje i održavanje bazena i bazenske vode. Tu će biti i niz dobavljača vrhunskih brendova hidromasažnih bazena, te sauni i fitness opreme.

Velik dio sajma posvećen je i opremi za terase i vanjske prostore, te nastupa niz izlagača s programom namještaja, ležaljki, suncobrana, tendi i zaštite od sunca.

ZAM_2139Sajam Relax Adria je prošle godine odlično odgovorio na potrebe turističkog sektora u segmentu ponude svih vrsta bazena

Poseban je naglasak stavljen i na uređenje okoliša, pa se tako na sajmu predstavljaju tvrtke specijalizirane za uređenje okoliša, uz izložbeni program podova za eksterijere, te alata, strojeve i uređaja za održavanje okoliša.

U petak 31.03. u sklopu Sajma se održava i Forum obiteljskog smještaja Primorsko-goranske županije, a u subotu 01.04. u prijepodnevnim satima na programu su zanimljiva predavanja s temom kreditiranja i EU fondova, marketinga, uređenja okoliša.

Ulaz na sajam je besplatan, a Vašu ulaznicu možete preuzeti na slijedećem linku.

Preuzmi ulazncu

 

 

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci