Događaji

Seminar o održavanju bazena i tretiranju bazenske vode

U suradnji s Barchemicals Adria, tvrtka Eleg Pools u Poreču 21. veljače organizira seminar o održavanju bazena i tretiranju bazenske vode

ELEG POOLS

Seminar je namijenjen turističkim objektima no i svima ostalima koji imaju bazene, a stručnjaci iz Barchemicalsa i  Eleg Poolsa govoriti će ovdje o svim elementima koji čine kvalitetno održavanje i o kojima vlasnici bazena trebaju voditi računa.

Riječi će tako biti o indikatorima i kvaliteti vode, održavanju bazena kroz nekoliko koraka gdje će se pojasnit sve ono što oko bazena treba raditi na godišnjoj, mjesečnoj, tjednoj i dnevnoj razini. Tu je naravno i tema sredstava i opreme za tretiranje vode gdje će biti objašnjeno  na koje načine oni djeluju, kao i koji su najčešći problemi kod održavanja vode i kako ih riješiti. Naglasak u predavanju biti će i na važnosti održavanja i čišćenja filtera, a biti će predstavljeni i moderni filteri koji su danas na raspolaganju.

Seminar je besplatan, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 18.02. na info@elegpools.com, ili na 098/872 598. Broj mjesta je ograničen.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci