Opremanje

Sauna 3u1

Finski proizvođač sauni Helo predstavio je inovaciju pod imenom BWT, nadogradnju klasične finske saune koja omogućuje tri različite vrste saune u samo jednom uređaju

 

armstark

armstark-1

Sustav funkcionira uz pomoć BWT tehnologije koji se nalazi u peći koja se montira u samu saunu, a omogućuje individualno podešavanje temperature i vlage, i ovisno o količini korištene vode stvara tri tipa saune.

1) Uz manju količinu vode u grijaču stvara blagu, nježnu saunu niske temperature od 50 do 60 stupnjeva koja daje nisku vlažnost, omogućuje dulje sauniranje, te se može dodati i bio aroma.

2) Flexi sauna nastaje kada se grijač u cijelosti ispuni vodom, te se stvara temperatura od 60 do 80 stupnjeva s više vlage.

3) U trenutku kada se iz grijača isprazni voda dobiva se vruća i suha sauna s temperaturom od 80 do 100 stupnjeva s kojom se gostima omogućuje intenzivno sauniranje, a sve to uz mogućnost dodavanja eteričnih ulja i himalajske soli.

Saunom i sustavom se vrlo lako upravlja kako bi se promijenio način sauniranja. Radi se o proizvodu visoke energetske učinkovitosti koji proizvodi toplinu uz manje korištene snage te ne zahtjeva nikakvo dodatno održavanje, a ovaj raspon temperatura ujedno znači i manje opeterećenje za samu saunu.

BWT tehnologija ne traži nikakvu posebnu ugradnju, može se koristiti odmah nakon ugradnje, a u turističkim objektima predstavlja nižu investiciju te je posebno prilagođen za manje objekte. Novi proizvod svakako će biti zanimljiv onim turističkim objektima koji žele cjelogodišnje poslovanje ostvariti i kroz ponudu kvalitetnih wellness sadržaja, pa je tako ovo dobra varijanta, naročito u kombinaciji s hidromasažnim bazenima. www.armstark.hr

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci