Novosti

Sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i obiteljski smještaj

Ne propustite vidjeti najnoviju opremu, uređaje i usluge koje će biti predstavljene u Opatiji, od 9. do 11. studenog na sajmu HoReCa Adria

horeca-adria-2016-114

Specijalizirani sajam HoReCa Adria održava se u Opatiji već treću godinu zaredom, a sam koncept sajma pokazao se kao pun pogodak. Riječ je o boutique sajmu, na kojem se predstavlja nešto više od 70 pomno izabranih izlagača. Oni će prikazati širok raspon brendova opreme, uređaja i sitnog inventera te usluga koji izlaze ususret potrebama svih kategorija turističkih i ugostiteljskih objekata.

Uz posjetiteljima dobro poznate izlagače, ove se godine predstavlja i više od 30 novih, a na sajmu će biti prezentiran i niz novih proizvoda na hrvatskom tržištu.

Sajam je namijenjen hotelijerima, vlasnicima apartmana, vila i pansiona, ugostiteljima, restoraterima, investitorima, te arhitektima i projektantima, a izlagački će program obuhvatiti i namještaj, slatičarstvo te hranu i piće, tekstil i dekore te sve ostalo potrebno za podizanje kvalitete.

Ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan, uz važeću ulaznicu koju mogu dobiti prijavom na sajam. Osim izlagačkog dijela, posjetitelji mogu prisustvovati i predavanjima i edukacijama koje će se održavati tijekom trajanja sajma, a na kojima će eminentni stručnjaci govoriti o oglašavanju i marketingu, aktualnoj temi zaštite podataka, kanalima prodaje i drugim.

preuzmi_ulaznicu_button

Tagovi: , , , ,

Povezani članci