Događaji

Sajam Hotel & Gastroteh

Tradicionalni zagrebački sajam namijenjen sektoru turizma i ugostiteljstva, održava se od 18. do 21.02. u pravo vrijeme
pred pripremu sezone

Hotel gastroteh 2015

Vrijeme je to kada se još uvijek razmišlja i o velikim investicijama, no i malim sitnicama, nabavi, opremanju i prvim gostima. Sajam je tako odlična prilika za hotelijere, restoratere i ugostitelje da upoznaju novitete u tehnološkoj opremi, nove trendove u kuharstvu, novitete na području hrane i pića.

Kako je ovo sajam na kojem nastupaju najvažniji dobavljači ne samo iz Hrvatske, nego i iz inozemstva, svega toga neće nedostajati. Većina izlagača također će imati stručne prezentacije izložene opreme na kojima će posjtitelji moći isprobati određenu opremu, a sajam prati i bogat dodatni program, od natjecanja kuhara, barmena, barista, organizirane su i interaktivne kulinarske radionice na kojima će gostovati vodeći hrvatski chefovi, Blogers Corner te gastro prezentacije i degustacije za ugostitelje.

Najavljena su i brojna savjetovanja te seminari, okrugli stolovi i stručne radionice, a kako se u isto vrijeme održava i Zagrebački sajam nautike, prilika je to da se na jednome mjestu povežu srodni izlagači, distributeri i posjetitelji. www.zv.hr 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci