Događaji

Sajam HoReCa Adria u Opatiji u studenom

Sredinom studenog, točnije od četvrtka 12. do subote 14. XI. u Opatiji se održava sajam opreme za hotele, apartmane, restorane i ugostiteljske objekte. Na sajmu će se moći vidjeti najnoviji trendovi, oprema i uređaji, uz puno edukacija, događanja i predavanja

HorecaAdria

Vrijeme nakon sezone za mnoge koji se bave turizmom i ugostiteljstvom je period kada odlučuju o budućim investicijama. Upravo je to i vrijeme kada se u Opatiji, kraljici turizma održava i sajam namijenjen hotelijerima, restoraterima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, no i svima ostalima koji se na bilo koji način bave turizmom ili su uz njega vezani.

U terminu od 12. do 14. studenog na prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković izlažu tako vodeći dobavljači opreme za ugostiteljske objekte, proizvođači tekstila, distributeri hrane i pića, sitnog inventara, slastičarske opreme, proizvođači namještaja, dobavljači bazena i bazenske opreme, koji će iznajmljivačima obiteljskog smještaja, hotelijerima, restoraterima, ugostiteljima, vlasnicima kampova no i svima ostalima koji se bave turizmom na Kvarneru i puno šire, predstaviti najnovije tehnologije, trendove i proizvode.

Sajam je velikim dijelom posvećen i edukaciji, pa će se tijekom trajanja sajma održati i niz praktičnih predavanja koje će obuhvaćati teme od marketinga, prezentacija, te niz tema za iznajmljivače obiteljskog smještaja, restoratere, kao i novosti u dizajnu i opremanju hotela.

HoReCa Adria je inače projekt časopisa Turizam info, koji je posljednjih 12 godina služi kao kvalitetan medij u kojemu svi koji se bave turizmom mogu naći aktualne i korisne informacije na ovome polju, a sajam je bio slijedeći logičan nastavak časopisa, odnosno spajanja turističkog sektora sa njihovim dobavljačima u maniri najbolje svjetske prakse i s ciljem da HoReCa Adria posatne mjesto na kojemu počinje nova sezona, na kojemu se stvaraju trendovi, povezuju sektori i stvaraju nove vrijednosti.

Ulaz na sajam je besplatan za sve one koji se bave turizmom i ugostiteljstvom, uz prethodno ispunjenu registraciju on-line ili direktno na ulazu na sajam, dok je cijena ulaznice za ostale posjetitelje 50 Kuna. www.horeca-adria.com

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci