Događaji

Sajam HoReCa Adria u Opatiji

Sajam opreme za hotele, apartmane i restorane ove se godine održava od četvrtka 24., do subote 26.10. Okupiti će više od 70 izlagača vodećih brendova opreme, uređaja te sitnog i potrošnog materijala, tu su i premijere najnovijih proizvoda na hrvatskom tržištu te edukacijski program

slide- horeca adria19

Nakon sezone, kada su dojmovi svježi, lakše se posloži realna potreba za investicijama i manjim ulaganjima koja su potrebna da bi ona sljedeća bila ne samo bolja, već i konkurentnija i isplativija. Koliko treba osvježiti interijer, kakvi su novi trendovi u stolnom posuđu i opremanju stola, što je novo i učinkovitije za opremu kuhinje?

Kroz novo izdanje sajma HoReCa Adria, potrudili smo dati odgovore na ova pitanja, no i brojna druga. U Opatiji okupljamo više od 70 odabranih izlagača, proizvođača i distributera koji predstavljaju premium brendove svog segmenta. Radi se o najvažnijim partnerima hotelijera, restoratera, ugostitelja i obiteljskog smještaja, koji kao i svake godine predstavljaju standardne programe, no i premijerno prikazuju najnovije proizvode na hrvatskom tržištu.

Izlagački program će obuhvatiti profesionalnu ugostiteljsku opremu, sitan inventar i potrošni materijal, tehnologiju i softverska rješenja, te namještaj i elemente za uređenje turističkih objekata.

Prijavite se za posjet sajmu na www.horeca-adria.com

Tagovi: , , , ,

Povezani članci