Događaji

Sajam Gast u Splitu

Netom pred početak turističke sezone, od 1. do 4. ožujka, u splitskoj se Spaladium Areni održava sajam Gast, jedan od sajmova s najdužom tradicijom, namijenjen sektoru turizma i ugostiteljstva

GAST Split

Sajam se sastoji od čak osam specijaliziranih sajmova, a to su sajmovi prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, međunarodni sajam vina – Dionizijana, međunarodni sajam namještaja – Furniture, međunarodni sajam kave, sajam turizma, te sajam sladoleda i slastica, a kroz ovakav program jamči se posjetiteljima da će kompletan spektar opreme za svoje objekte pronaći na jednome mjestu.

Sam izlagački program će, kao i prethodnih godina, pratiti niz stručnih događanja. To su konferencija o turizmu Turistička mreža, međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića uz dodjelu nagrada vinarima, show s temom autohtone kuhinje, natjecanje barmena, te humanitarna manifestacija “Poznati u kuhinji”.

Tijekom godina, Gast se pozicionirao kao nezaobilazno mjesto okupljanja gospodarstvenika relevantnih djelatnosti, razmjene iskustava, unapređenja postojeće suradnje i sklapanja novih poslova neposredno pred turističku sezonu na atraktivnom rastućem turističkom tržištu Hrvatske.

Poslovni se posjetitelji za posjet sajmu mogu prethodno registrirati, dok je inače cijena ulaznice 20 kuna. www.gastfair.com

Tagovi: , , , , , , , , ,

Povezani članci