Događaji

Resort Gradonna – za savršen odmor

Gradonna pruža sve, od skijališta za početnike do dječjeg kluba, a nalazi se neposredno na stazi najveće skijaške regije Istočnog Tirola

Gradona resort

Resort Gradonna iznad Kalsa, bez pristupa automobilima, sadrži top-moderni Superior-hotel s četiri zvjezdice i 41 drvenom kućicom, tzv. Châletima, sa svim potrebnim sadržajima.

U hotelu se nalaze autentični apartmani i obiteljske sobe, opremljeni namještajem od borovine i prostorom za relaksaciju. Drvene kućice, Châleti, nude smještaj za do osam osoba, sadrže kuhinju i kamin, Sat-TV i WLAN kao i toplinsku kabinu s infracrvenim zračenjem.

Za odmor i relaksaciju hotel svojim gostima nudi kompleks sadržaja za wellness, kupanje i saunu veličine 3000 metara kvadratnih (prema vodiču Relax Guide 2014.: 2 ljiljana/15 bodova). U dječjem klubu su djeca od tri godine nadalje profesionalno zbrinuta i to do 12 sati dnevno. Osim toga, djeca imaju svoj dječji restoran, dok roditelji uživaju u večerama s više sljedova ili buffetima domaćih specijaliteta. Gosti Châleta mogu jednostavno dodatno rezervirati polupansion u hotelu Gradonna Mountain Hotel.

Resort se prostire poput planinskog naselja i organiziran je bez pristupa automobilima, koji se smještaju u podzemnoj garaži. Sadrži prostor za najam skija, trgovinu sportske opreme, besplatno ograđeno skijalište za početnike. Kraljevi staza svoj dan skijanja započinju odmah ispred hotelskih vrata – naime resort Gradonna Mountain Resort nalazi se direktno na nizinskom spustu Kalser, dijelu großglocknerskog resorta Kals-Matrei, koje je najveće skijalište Istočnog Tirola.

Cijene su daljnji važan argument za obiteljski odmor ovdje: djeca od 6 do 18 godina u Superior hotelu sa četiri zvjezdice imaju popust od 50 posto – i to na smještaj i ski-pass. A najmlađi, djeca ispod 6 godina, stazama se spuštaju posve besplatno. www.gradonna.at

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci