Događaji

Radionica za pustolovni turizam

Adventure Adria Connect se održava 14.05. se u Splitu gdje će se predstaviti novi trendovi, studije i potencijali Hrvatske, sudjelovanje je besplatno

Adventure travel Split

Hrvatsku su kao zemlju velikog turističkog potencijala vidjeli predstavnici Adventure Travel Trade Association Chris Doyle (izvršni direktor ATTA za europu) i Gergana Nikolova (voditeljica za razvoj ATTA u Europi). Radi se o agenciji za pustolovni turizam koja će se predstaviti ove godine u Splitu. Oni su izabrali pojedine destinacije za početak suradnje i sagledavanje mogućnosti razvoja pustolovnog turizma na našoj obali.

Agencija za pustolovni turizam vršit će obilazak i pregled mogućnosti za pustolovni turizam u Hrvatskoj u periodu od 10. 05. do 15. 05. 2015. te će obići sljedeće destinacije: Split, Brač, Hvar i Starigrad Paklenicu. Nakon obilaska u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom te zajednicom pustolovnog turizma u Hrvatkoj organizirati će se takozvani Adventure Connect – Susret profesionalaca u pustolovnom turizmu.

Adventure Connect održat će se 14. svibnja 2015. godine u Splitu (u prostorijama HGK ŽK) u vremenu od 14 – 17h.

Na radionici će se predstaviti globalni trendovi u pustolovnom turizmu, istraživanja i studiji avanturističke industrije te će se iznijeti njihovo viđenje potencijala Hrvatske kao zemlje za pustolovni odmor.

Sudjelovanje na Adventure Connectu je besplatno i namjenjeno svim koji se bave turizmom s ciljem umrežavanja zainteresiranih sudionika u kreiranju usluga u avanturističkom turizmu. Više informacija potražite ovdje.

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci