Događaji

Program konferencije Internet Adria

U Opatiji se 9. i 10. travnja održava odlična konferencija s više od 40 predavanja i radionica posvećenih digitalnom marketingu u turizmu

Internet Adria slide

Internet Adria je namijenjena svima vama koji se su svakodnevnom poslu susrećete s niz izazova vezanih uz marketing i prodaju u turizmu. Koje prodajne alate i kada koristiti? Gdje se oglašavati? Što su trendovi? Da li ljudi još uvijek koriste Facebook ili je samo Instagram “in”? Što sa cyber kriminalcima? Kako bookiraju i putuju nove generacije? Kako bolje prodavati putem vlastite web stranice?

Na niz ovih, no i na brojna druga pitanja, pokušati ćemo dati odgovor kroz dva dana odličnih predavanja i radionica, koja će se održati u opatijskom Centru Gervais.

Kao predavači gostuju neka poznata lica s prošlogodišnje konferencije, no i niz drugih europskih i hrvatskih stručnjaka koji će se dotaknuti svega onoga što se u posljednjih godinu dana promijenilo u digitalnom marketingu u turizmu.

Internet Adria je odlična prilika ne samo za nova znanja, već i za networking i razmjenu iskustva s kolegama. Pogledajte program u nastavku, trk po kotizaciju, i vidimo se u Opatiji!

program predavanja

Tagovi: , , ,

Povezani članci