Opremanje

Professional line za prvorazredno uređenje stola

Svatko tko se ozbiljno bavi ugostiteljstvom zna kako je upravo stol jedan od najvažnijih elemenata ugostiteljskog objekta, gdje se najbolje prepoznaju oni koji paze na svaki detalj. Upravo za takve profesionalce tvrtka Papstar je ponudila Professional line, liniju salveta, stolnjaka, nadstolnjaka i stolnih traka koji sada dolaze i s novim dizajnom

Matram profesional line

Professional Line je osmišljena kako bi izašla ususret potrebama modernih objekata u smislu funkcionalnosti, kvalitete i optimalnog dizajna koji će svoju primjenu naći u klasičnim ili modernim konceptima, a na tržište su plasirani po ugodnoj cijeni.

Proizvedene sukladno načelima održivosti i ekologije, salvete iz ove kolekcije dolaze u 23 različita uzorka, što ih čini pogodnim rješenjem za različite prilike. Izrazito su ugodne na dodir, lako se savijaju i zadržavaju oblik a izrađene se od prirodnih viskoznih vlakana, što ih čini otpornijima na kidanje.

Od ove godine u ponudi su tri nove linijeSimplicity, za objekte koji žele decentan i sofisticiran dekor stola, Spicy za one koji žele nešto življi i dinamičniji dizajn, te Nature za objekte koji žele naglasiti mirnoću i povezanost s prirodom.

Salvete koje dolaze u Professional Line kolekciji su neutralnog mirisa, izgledaju kao klasične tkane salvete te se mogu kombinirati s odgovarajućim stolnjacima i nadstolnjacima, a mogu se kompletirati i s klasičnom Papstarovom Royal Collection linijom koja objedinjuje 22 varijacije jednobojnih salveta te pratećih stolnjaka, nadstolnjaka i stolnih traka.

Soft Plus postojane su na prljanje i kada se smoče ne mijenjaju oblik, a proizvod nosi certifikat Nordic Ecolabel, znak da je proizveden sukladno načelima eko proizvodnje i održivosti. Dimenzija su 40×40 centimetara, a u pakiranju dolazi 50 komada. Stolne trake dolaze u praktičnim rolama širine 40 centimetara i dužine 24 metra, s perforiranim oznakama za lakšu uporabu. www.matram.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci