Opremanje

Premijera nove LG profesionalne perilice

U sklopu sajma Relax Adria u Opatiji, organizirana je promocija najnovijeg LG uređaja koji će se preko tvrtke Bijeli Svijet distribuirati na tržišta srednje i istočne Europe

Bijeli svijet slide

S obzirom na to da je Hrvatska turistička zemlja, uvijek postoji potreba za kvalitetnim uslugama pranja, sušenja i glačanja rublja koje koriste vlasnici apartmana, hosteli, marine, manji hoteli, restorani, ali i turisti.

Kako bi izašla ususret ovim specifičnim potrebama, tvrtka Bijeli svijet, inače ekskluzivni partner korejske korporacije LG Electronic u segmentu commercial laundry za tržišta srednje i istočne Europe ciljanoj je publici predstavila TITAN-C.


 

Radi se o perilici rublja koja svojim performansama izlazi ususret svim potrebama objekata u turizmu, bilo da se radi o ideji formiranja vlastite praonice unutar samog objekta, ili pak tome da se mogućnost samostalnog pranja odjeće ponudi kao dodatna usluga gostima uz samonaplatu.

Kapacitet TITAN-C perilice je od 15 do maksimalno 18 kilograma rublja, Direct Drive motor direktno na bubnju povećava dugotrajnost, te garantira tiši i mirniji rad. Perilica radi bez grijača pa je potreban priključak vruće vode, ima elektroničku kontrolnu ploču, pripremu za pet dozatora, te već spomenutu mogućnost priključka na sistem samonaplate.

Radi se o proizvodu koji izlazi ususret ekološkim normama kroz manju potrošnju vode, energije i deterdženta uz dokazano najbolje performanse pranja i ispiranja u klasi.

Bijeli svijet - Relax Adria sajamNova LG TITAN-C perilica predstavljena je na sajmu Relax Adria u Opatiji

Za sve oni koji žele znati više o temi profesionalnih praonica, bilo da se radi o potrebama turističkih objekata ili ulaganju u novu poslovnu ideju, tvrtka Bijeli svijet organizira i otvorena predavanja pod nazivom Jumpstart – isplativa poslovna ideja, na kojima se može saznati sve o pokretanju profesionalnih praonica rublja. www.bijeli svijet.hr

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci