Opremanje

Pranje restoranskog posuđa u 2 minute

Švedski brend Granuldisk je prepoznao potrebe ugostitelja i hotelijera u segmentu pranja suđa, te predstavio nove perilice za profesionalno pranje koje eleminiraju potrebu za pretpranjem

 

granule-combi-eten

 

 

Nova tehnologija omogućuje pranje restoranskog suđa u vrlo kratkom vremenu, a sve zahvaljujući PowerGranules® granulama, patentiranom granule-etenproizvodu Granuldiska koji su osnova njihove tehnologije i uređaja.

Tijekom postupka mehaničkog pranja, nježne granule pod visokim pritiskom vode udaraju u posuđe više od 80 tisuća puta u sekundi i otklanjanju nečistoću nakon čega se posuđe još jednom ispire. Time se dodatno uklanjaju eventualni ostaci nečistoća, a cijeli postupak traje tek dvije minute.

Jedna od Granuldiskovih najinovativnijih perilica ove vrste je Granule Combi® koja kombinira Granuldisk tehnologiju s klasičnom tehnikom perilice posuđa čime se dobije više proizvoda u jednom. Njime se osim zagorenih posuda mogu prati i tanjuri, porculan te pribor za jelo, a ugrađeni senzor automatski detektira posuđe koje je u perilicu umetnuto i sukladno tome bira program.

Perilice Granule Combi® moguće je složiti u više kombinacija, uz zid ili u kut da se maksimalno iskoristi prostor kojim se raspolaže, čime postaju prikladne za velike i male kuhinje. Rezultat korištenja je veća produktivnost pri pranju posuđa, sa znatnim uštedama vremena i novca. www.eten.hr

Tagovi: , , , ,

Povezani članci