Događaji

Počinje Conventa

U srijedu 20. i četvrtak 21. siječnja u Ljubljani se održava sedma po redu Conventa, burza kongresnog turizma i jedan od najvažnijih poslovnih sajmova ovoga dijela Europe

Conventa Slide

Kako najavljuju organizatori, ovogodišnja Conventa trebala bi biti ujedno i jedno od ponajboljih izdanja ove manifestacije koja je prerasla u jedan od najvažnijih skupova na kojemu se susreće kongresna ponuda i potražnja za područje južne i jugoistočne Europe.

Očekuje se više od 140 izlagača iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Austrije, Turske, Češke, Mađarske, Italije, Slovačke, Bosne i Hercegovine i Velike Britanije, a za poslovne posjetitelje uvjeti sudjelovanju su ostali jednako strogi kao i prethodnih godina. Sudjeluju isključivo ozbiljni organizatori kongresa koji pokazuju izniman interes za područje tkz. Nove Europe, što jamči izlagačima sigurnost u prezentaciji i sklapanju budućih poslova.

Najveći dio izlagačkog prostora i ove je godine namijenjen primarno za zemlje Centralne i Južne Europe, uz unaprijed dogovorene sastanke gdje će kao i prethodnih godina svatko predstaviti najbolje od svoje kongresne ponude. Tradicionalno jedan izlagača dobiva tkz. Wild Card, mogućnost da izlaže besplatno – ove je godine to Turistička organizacija Podgorica iz Crne Gore.

Najveća dodatna vrijednost Convente je i mogućnost edukacija. Ova boutique manifestacija će tako ove godine kao predavača na radionicama ugostiti primjerice Johannu Fischer koja će govoriti kako pametnim PR-om dobiti organizaciju kongresa.

Tijekom Convente biti će dodijeljene i nagrade The Meeting Star Award za najbolje kongresne destinacije, hotele i kongresne centre. www.conventa.info

Tagovi: , ,

Povezani članci