Opremanje

Parno-konvekcijska pećnica by Salvis

Prema filozofiji najprije namirnica, a onda tehnika, u švicarskom Salvisu je u suradnji s kuharima osmišljen inovativan model parno-konvekcijskih aparata pod imenom CucinaEVO. U ovom uređaju su implementirane sve funkcije koje omogućuju brži rad i uštede, tako da CucinaEVO ima više snage i prostora unutar pećnice

salvis web

Atraktivnog izgleda, odgovarat će kuhinjama različitih kapaciteta. Funkcija koja je nova jest konstantno stvaranje svježe pare kod svih modela, čime je povećana efikasnost u pripremi za čak 25 posto, kao i sama kvaliteta jela.

Specifičnost Salvisovog parno-konvekcijskog uređaja je ta što ima najveću komoru u usporedbi s drugim proizvođačima, tako da u uređaj stanu posude dvostruko veće od uobičajenih, a pomične vodilice omogućavaju smještanje posuda uzdužno i poprečno.

Programi za pripremu hrane mogu se pokrenuti na bilo kojem koraku koji odgovara samom kuharu, a kada se ne koristi, pećnica se sama isključuje, te ima ugrađen sustav hlađenja. Uređajem se upravlja preko zaslona na dodir, uz dva načina upravljanja – na modelu Easy pećnicom se upravlja ručno, dok model Pro ima predefinirane programe koje je moguće prilagoditi potrebama.

Zbog trostrukog stakla na vratima energija se minimalno gubi i toplina ostaje u unutrašnjosti, dok novi EC motor daje visok stupanj učinkovitosti pri čemu se smanjuju utrošci energenata i vode do čak 65 posto od uobičajene potrošnje. www.eten.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci