Događaji / Opremanje

Otvorene prijave za sajam Relax Adria

U Opatiji od 14. do 16. ožujka organiziramo sajam Relax Adria. Za sve vas koji finalno pripremate svoje objekte za sezonu u Opatiju dovodimo vodeće dobavljače bazena, hidromasažnih bazena  i bazenske opreme. Tu su još saune, spa oprema kao i outodoor namještaj i oprema za uređenje plaža i okoliša

Kroz boutique koncept sajma, izlagački program usmjeren je poduzetnicima u turizmu: hotelijerima,vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, vlasnicima obiteljskog smještaja visoke kategorije, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju okoliša.

Na Relax Adria sajmu nastupit će vrhunski proizvođači i distributeri opreme iz cijele Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Njemačke, Češke i drugih zemalja, koji će prikazati najnovije svjetske trendove i inovativne proizvode te prezentirati širok raspon usluga – od početne faze dizajna objekata pa sve do održavanja.

Relax Adria će tako predstaviti sve najnovije proizvode i usluge vezane za gradnju bazena, tu je i velik broj dobavljača koji će predstaviti hidromasažne bazene te mogućnosti produljenja turističke sezone implementacijom različitih wellness i spa sadržaja. Velik dio sajma je posvećen uređenju plaža, terasa i okoliša, a izlagački program obuhvaća ležaljke i opremu za plaže, te alate i usluge za uređenje okoliša.

Sajam nudi i odličan networking, razmjenu iskustava samih posjetitelja i izlagača u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Relax Adria održava se u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Sajam će četvrtak, 14. i petak, 15. 03.  biti otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 16.03. od 10 do 17 sati. Za posjetitelje je ulaz na sajam besplatan, a svoju ulaznicu možete preuzeti na donjem linku.

preuzmi_ulaznicu_button

 

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci