Novosti

Otvoren Valamar Isabella Resort

Valamar Isabella Island Resort vrijedan je 250 milijuna kuna, zapošljavat će 250 radnika, i omogućiti smještaj za 800 gostiju

Valamar Isabella Island Resort

U Poreču je uz prisutnost više od 400 visokih i uglednih gostiju svečano otvoren Valamar Isabella Island Resort s četiri zvjezdice, luksuzni obiteljski resort i najveća ovogodišnja investicija u hrvatskom turizm, rezultat  opsežne modernizacije Fortuna Island Hotelau. Vodeća turistička tvrtka Valamar Riviera uložila je 250 milijuna kuna u povećanje konkurentnosti Poreča kao turističke destinacije, gradnjom novih i obnovom postojećih objekata na otoku Sveti Nikola.

Valamar Isabella Island Resort s četiri zvjezdice ima ukupno 334 smještajne jedinice kategorije četiri zvjezdice, gosti mogu birati smještaj u luksuznim apartmanima u obnovljenom dvorcu Isabella, vilama i apartmanima Isabella Villas ili Miramare te hotelu Isabella. Na raspolaganju su im, osim šest vrsta otočkih plaža, mnoštvo sportskih sadržaja, luksuzni restorani, wellness centar i objekti za kongresni turizam i događanja.

Projekt je inače financiran putem kreditnih linija HBOR-a i poreznih olakšica za strateške investicije, jer je omogućio zapošljavanje 250 ljudi, uz 750 ljudi koji su dvije godine radili na izgradnji objekta. Ukupna je vrijednost poreznih olakšica i povoljnijeg financiranja 90 do 100 milijuna kuna. Valamar Isabella Island Resort kruna višegodišnjeg napora da se stvori objekt koji će objediniti želje gostiju, potrebe tržišta, Poreča i Istre kao destinacija, zaštitu prirode, očuvanje povijesti i poštivanje urbanističkih zasada, uz održiv proračunski okvir. 

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci