Opremanje

Otvoren Miele Experience Center u Splitu

Nakon centra u Zagrebu, Miele je otvorio u Splitu svoj drugi Experience Center u kojem se mogu vidjeti najbolji proizvodi ovog brenda, u kategoriji kuhinjskih uređaja, njege rublja te čišćenja doma

Miele Experience Center slide

Experience Center je između ostalog namijenjen i ugostiteljima, hotelijerima i iznajmljivačima obiteljskog smještaja koji imaju potrebu za kvalitetnim uređajima, a funkcionira po prinicipu hands-on, gdje se uređaji mogu i isprobati.

Podsjetimo kako je Miele jedan od vodećih brendova kadi se radi o inovacijama, pa tako uređaji koji se ovdje mogu vidjeti izlaze ususret potrebama ekonomičnosti i efikasnosti, no uz nezaobilaznu prilagodbu pametnim tehnologijama 21. stoljeća. Na raspolaganju je i tim Miele stručnjaka koji će savjetovati u odabiru najboljeg uređaja za profesionalne potrebe.

Osim prezentacije uređaja, Miele će u svojem centru organizirati i brojne kulinarske radionice u suradnji s vrhunskim kuharima iz cijele Hrvatske, a prostor će se moći iskoristiti i za poslovna okupljanja, večere i prezentacije.

Tagovi: , ,

Povezani članci