Novosti

Otvoren luksuzni D-Resort Šibenik

Smješten u jedinoj hrvatskoj marini s pet sidara, D-Resort Šibenik sa 69 soba i apartmana te tri ekskluzivne vile investicija je od ukupno 45 milijuna eura

D-resort Sibenik

D-Marin Mandalina najviše je razine kategorizacije i jedina je marina za superjahte u Hrvatskoj. Najveća je to marina u regiji s kapacitetom od 1.200 vezova na moru te 600 na kopnu u vlasništvu turske Dogus grupe, a otvaranjem D-Resorta Šibenik stvorena joj je i nova vrijednost.

D-Resort Šibenik obogatit će turističku ponudu Šibenika, kao i oživjeti grad kao središte brojnih događanja za sve posjetitelje. Sobe resorta osmišljene su kako bi osigurale vrhunski užitak gostima, dok su tri vile s privatnim vrtovima, bazenima i parkirnim mjestima namijenjene onim gostima koji žele više privatnosti. Resort nudi posjetiteljima i dva á la carte restorana s internacionalnim i mediteranskim specijalitetima te izborom nekih od najboljih hrvatskih i svjetskih vina te četiri bara. Otvaranjem ekskluzivnog D-Resorta Šibenik, Doğuş grupa na hrvatsko tržište dovodi i svoje brendove D-Gym i D-Spa što će, uz fitness centar, spa i bazen, ovaj kompleks pretvoriti u savršenu destinaciju za odmor. Kids club, IN-Formal boutique koji nudi ekskluzivne međunarodno poznate brendove te konferencijski centar neke su od pogodnosti koje resort pruža ne samo gostima koji odsjedaju u hotelu, nego i svim drugim posjetiteljima.

Hotel odlikuje i izuzetan arhitektonski dizajn, koji nadopunjuje prirodni krajolik, rad Nikole Bašića, jednog od najpoznatijih hrvatskih arhitekata, dok su se za unutarnje uređenje hotela i pratećih objekata pobrinuli Marko Murtić i Emur studio. U gradnji resorta korišteni su prirodni materijali naglašavajući ekonomsku i okolišnu održivost objekta, dok je bijela betonska fasada hotela u koju su utisnuti tragovi drvenih dasaka posebno zanimljiva. Šetnica koja vodi na krov hotela pruža prekrasan pogled na more, marinu i Šibenik te će zasigurno biti jedinstvena značajka ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji.

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci