Događaji

Održava se sajam Gast u Splitu

Još danas 03. i sutra 04. ožujka, u splitskoj se Spaladium Areni održava odličan sajam Gast, jedan od sajmova s najdužom tradicijom, koji je okupio više od 100 izlagača s kompletnim programom za turizam i ugostiteljstvo

Gast0203-36-2017

Sajam se sastoji od čak osam specijaliziranih sajmova, a to su sajmovi prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, međunarodni sajam vina – Dionizijana, međunarodni sajam namještaja – Furniture, međunarodni sajam kave, sajam turizma, te sajam sladoleda i slastica, a kroz ovakav program jamči se posjetiteljima da će kompletan spektar opreme za svoje objekte pronaći na jednome mjestu.

Sam izlagački program će, kao i prethodnih godina, pratiti niz stručnih događanja. To su konferencija o turizmu Turistička mreža, međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića uz dodjelu nagrada vinarima, show s temom autohtone kuhinje, natjecanje barmena, te humanitarna manifestacija “Poznati u kuhinji”.

Tijekom godina, Gast se pozicionirao kao nezaobilazno mjesto okupljanja gospodarstvenika relevantnih djelatnosti, razmjene iskustava, unapređenja postojeće suradnje i sklapanja novih poslova neposredno pred turističku sezonu na atraktivnom rastućem turističkom tržištu Hrvatske.

Poslovni se posjetitelji za posjet sajmu mogu prethodno registrirati, dok je inače cijena ulaznice 30 kuna. www.gastfair.com

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci