Novosti

Odmor na jedrenjacima

Za one koji žele na najljepši način upoznati našu obalu ili žele to ponuditi svojim gostima, otkrili smo dva, luksuzna, nova broda

Princeza Diana

Kada netko živi more, onda je to ponajbolja pratnja za ljeto u kojemu ćete otkriti čari Jadrana na jedan novi, drugačiji način u sinergiji ugodnoga broda, posade i društva.

Kapetan Anton Rakuljić iz Krila Jesenice, upravo je ta osoba koja živi more, a još je 2001. godine izgradio je brod Kapetan Jure, dug 27, a širok 7 metara s dvije palube i restoranom sa zatvorenim i otvorenim dijelom.

Kapetan Jure ima 16 kabina u kojima se mogu udobno smjestiti 32 gosta, od toga je 12 dvokrevetnih kabina nalazi se na prvoj palubi, a četiri kabine u potpalublju, u svakoj kabini se nalazi WC i tuš, a sve su kabine i klimatizirane. Za ugodno ljeto na prekrasnome brodu, ponajbolje specijalitete, složiti će se mnodi da je ovo sasvim dovoljno.

Nakon kapetana Jure, 2011. godine Anton Rakuljić je izgradio i luksuzni brod Princeza Diana, danas jedan od najljepših na Jadranu. Luksuzni metalni brod brod dugačak je 40, a širok 8,50 metara sa 16 prostranih klimatiziranih kabina za goste veličine od 10 do 14 kvadratnih metara. Dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne kabine opremljena su tuš kabinom, WC-om.

Veliki salon za objedovanje, kao i kabine i vanjski dio elegantno su namještene tako da se na brodu na svakom koraku osjeća luksuz. Prostrana paluba za sunčanje nudi dovoljno prostora za ležaljke i prostirače za sunčanje i opuštanje. Platforma na krmi broda nudi mogućnost jednostavnog ulaska u more te kasnijeg povratka na brod. Ako smo Vas zainteresirali, više na www.croatiacruising.com

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci