Događaji

Odlični izlagači na sajmu HoReCa Adria u Opatiji

Sajam opreme za hotele, apartmane i ugostiteljstvo održava se u Opatiji od četvrtka 9. do subote 11. studenog. Predstavlja se više od 70 izlagača s odličnim brendovima opreme, tehnologije te sitnog inventara i potrošnog materijala

HoReCa_Adria_d1_094

Specijalizirani sajam HoReCa Adria održava se u Opatiji već treću godinu zaredom, a sam koncept sajma pokazao se kao pun pogodak. Riječ je o boutique sajmu, na kojem se predstavlja nešto više od 70 pomno izabranih izlagača. Oni će prikazati širok raspon brendova opreme, uređaja i sitnog inventera te usluga koji izlaze ususret potrebama svih kategorija turističkih i ugostiteljskih objekata.

 

Uz posjetiteljima dobro poznate izlagače, ove se godine predstavlja i više od 30 novih, a na sajmu će biti prezentiran i niz novih proizvoda na hrvatskom tržištu.

Sajam je namijenjen poslovnim posjetoteljima – hotelijerima, vlasnicima apartmana, vila i pansiona, ugostiteljima, restoraterima, investitorima, te arhitektima i projektantima. Izlagački program obuhvaća i namještaj, slatičarstvo te hranu i piće, tekstil i dekore te sve ostalo potrebno za podizanje kvalitete.

 

popis_izlagaca_button         preuzmi_ulaznicu_button

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci