Novosti

Obrazovni programi za pripremu sezone

Kako bi se turistički i ugostiteljski djelatnici što bolje pripremili za predstojeću sezonu, Visoka škola Aspira u suradnji sa Suvremenim učilištem u Splitu organizira edukacijske programe u obliku treninga i radionica

Aspira

Programi se organiziraju za kuhare, slastičare, konobare, bariste, sommeliere, sobare, turističke vodiče i voditelje poslovnica, ali i za unapređenje “soft skills” djelatnika.

Osim za individualne polaznike, edukacije i njihovo trajanje se mogu ciljano osmisliti u suradnji s poslodavcem za konkretne slučajeve koji se javljaju u poslovanju. Radionice se oraganiziraju ne samo u Splitu, već ih je moguće organizirati u Zagrebu ili bilo gdje u Hrvatskoj, a završeni se programi upisuju u e-radnu knjižicu.

Datumi početaka programa mogu se vidjeti na stranicama www.aspira.hr i www.studij-gastronomije.com, a posebno vrijedi istaknuti program usavršavanja za Menadžera hrane i pića. Ovaj se izuzetno atraktivan i koristan program održava već četvrtu godinu zaredom.

AspiraNa studiju gastronomije naglasak je na praktičnim znanjima

Za sve koji žele visokoškolsku edukaciju Aspira nudi međunarodni studijski program Gastronomije, prvi takav u Hrvatskoj, koji se od ove godine održava i u Splitu i u Zagrebu. Diploma gastronomije jamči uspjeh u otvaranju restorana, odnosno vođenju postojećeg, uz mogućnost nastavka studija na partnerskom sveučilištu u Švicarskoj.

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci