Nekategorizirano

U FOKUSU: Obiteljski turizam premium kvalitete

Europska udruga obiteljskog smještaja – EHHA dodijelila je nagrade najboljim objektima za turističko iznajmljivanje u osam kategorije, a u četiri kategorije dobitnici su objekti iz Hrvatske

Villa Vincenat

Villa Vincenat

Udruženje EHHA osnovano je 2013. godine u Danskoj, s ciljem da na razini Europe okuplja sve one koji se bave pružanjem usluga ovog tipa smještaja. Članovi Udruge su udruženja iznajmljivača iz Njemačke, Portugala, Velike Britanije, Danske, Škotske, Španjolska i drugih, a članica je i Zajednica obiteljskog turizma koja djeluje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Nagrade koje Udruga svake godine dodijeljuje, poticaj su podizanju kvalitete samog smještaja i usluge, a ove godine Hrvatska se nametnula kao jedan od favorita.

Imali smo dobitnike u četiri kategorije. Villa Vista iz Zamaska u Istri dobila je nagradu za objekt na jedinstvenoj lokaciji, Villa Sreser s Pelješca najbolja je kuća za odmor na obali, Villa Falcon Rook iz Konavala najbolji je objekt za obiteljski odmor, dok je Villa Vincenat kraj Žminja proglašena najboljom kućom za wellness odmor.

Sve o tome kako su kako su vile projektirane i uređene, te kojim sadržajima raspolažu da bi izlazile ususret potrebama najviše kategorije gostiju, potražite u tekstu “Obiteljski turizam premium kvalitete”, u novom broju časopisa Turizam info!

 

Pokreni svoju godišnju pretplatu!

Čitaj Turizam info cijele godine, odmah po izlasku ga primi na svoju adresu i ostvari uštedu kroz godišnju pretplatu