• O časopisu

 • Časopis Turizam info je kroz inspirativne priče, novinarska istraživanja, dobre primjere iz prakse i trendove u marketingu, tehnologiji i unapređenju usluge, inspiracija za sve vas koji želite u turizmu otići korak dalje.

  Teme o kojima pišemo su događanja koja možete preporučiti vašim gostima, najave edukacija i konferencija za turističke djelatnike, karakteristične namirnice, hrvatska i svjetska vina, opremanje ugostiteljskih i turističkih objekata, dizajn, marketing i tehnologije.

  U novom, ljetnom broju donosimo puno malih stvari koje će vam dati informaciju više, uz koje ćete se opustiti, a kroz odabir tema sigurno ćete dobiti i poneku ideju kako da sezonu odradite što bolje. Potražite pregled novih hotela s njihovom detaljnim kapacitetima. Tu su i priče iz gastronomije – od butarge i sečuanskog papra, preko sushija, srdele i inćuna pa do specifičnosti vegetarijanske prehrane. Pripremili smo i veliki pregled mašina za kavu za restorane i hotele, a novi broj prolistajte u nastavku!

   

 • TERMINI IZLAŽENJA četiri puta godišnje - proljeće / ljeto / jesen / zima

  ČITATELJI više od 5.000 turističkih djelatnika: hotelijeri, recepcioneri, vlasnici malih i obiteljskih hotela, direktori i zaposlenici turističkih zajednica, vile i apartmani, kampovi, marine i brojni drugi.

  Ako želite biti dio Turizam infa i redovito ga primati, svoju pretplatu možete pokrenuti na donjem linku.

 •