• O časopisu

 • Časopis Turizam je kroz inspirativne priče, novinarska istraživanja, dobre primjere iz prakse i trendove u marketingu, tehnologiji i unapređenju usluge, inspiracija za sve vas koji želite u turizmu otići korak dalje.

  Teme o kojima pišemo su događanja koja možete preporučiti vašim gostima, najave edukacija i konferencija za turističke djelatnike, karakteristične namirnice, hrvatska i svjetska vina, opremanje ugostiteljskih i turističkih objekata, dizajn, marketing i tehnologije.

  U novom, proljetnom broju donosimo veliku reportažu plavorepoj tuni - zašto je jedna od najzanimljivijih stanovnica mora, klasifikaciju mesa, zašto je Japanci obožavaju, uzgoj na Jadranu i njezin put do najboljih svjetskih restorana. Potražite i priču o avokadu, kako i kada poslužiti vino u magnum boci, nove ideje o tematskim hotelima i još puno toga. Novi broj možete prolistati na linku u nastavku!

   

 • TERMINI IZLAŽENJA četiri puta godišnje - proljeće / ljeto / jesen / zima

  ČITATELJI više od 5.000 turističkih djelatnika: hotelijeri, recepcioneri, vlasnici malih i obiteljskih hotela, direktori i zaposlenici turističkih zajednica, vile i apartmani, kampovi, marine i brojni drugi.

  Ako želite biti dio Turizam infa i redovito ga primati, svoju pretplatu možete pokrenuti na donjem linku.

 •