Opremanje

Novi valjci za glačanje visoke učinkovitosti

Za vrijeme turističke sezone, kada moramo brinuti o stotinu sitnica, glačanje posteljine je jedna od stvari koja oduzima najviše vremena i za koju je automatizacija procesa uvijek dobrodošla

Miele

Kada gost uđe u hotelsku sobu ili apartman, prvo što će primijetiti je ugodan krevet s urednom posteljinom. Za objekte koji se za slijedeću sezonu žele unaprijediti na tome polju, tvrtka Miele je predstavila nove profesionalne valjke za glačanje visoke učinkovitosti generacije PM 16 i PM 18 opremljene inovativnom opremom i komponentama visoke kvalitete, namijenjenih za radne cikluse u vlastitim ili uslužnim praonicama.

Radi se o modelima valjaka radne širine od 2,10 do 3,50 metara, promjera valjka od 60 ili 80 centimetara s načinima grijanja na plin, struju ili paru. Radnom brzinom do 16 metara po minuti može se u jednoj smjeni obraditi približno 1,6 tona rublja, što je naravno ovisno o radnoj širini i promjeru valjka. Za optimalnu energetsku bilancu brine se specijalni pokrov koji štiti valjak i korito od nakupljanja nečistoća i prašine.

Novi valjci za glačanje visoke učinkovitosti su sa svojim visokim, ravnomjernim pritiskom na rublje stvarni paketi snage, i zajedno s masivnim koritom i velikim obuhvatnim kutom brinu se za perfektne rezultate završne obrade rublja, a putem specijalnog perforiranog uzorka zrak iz prostorije na patentiranom EasyFold izlaznom stolu još hladi toplo rublje i time fiksira njegovo izravnavanje.

U pogledu korištenja novi valjci nude uz ergonomiju uporabe i fleksibilno upravljanje s velikim dodirnim zaslonom, najbolje preduvjete za perfektne radne cikluse. Budući da proces glačanja treba ispuniti različite parametre glede vrste rublja, kakvoće ili ostatka vlažnosti, mogu se pored standardnih programa i sasvim jednostavno individualno kreirati i pohraniti korisnički specifični programi. Za optimalan proces glačanja te se postavke u bilo kojem trenutku mogu pozvati jednostavno i bez komplikacija.
www.miele-professional.hr

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci