Opremanje

Novi model Kamado Joe roštilja

Noviju varijantu keramičkog Kamado Joe roštilja predstavili su iz Kralja Žara, najveće hrvatske online trgovine roštilja. Riječ je o Kamado Joe Classic II modelu na ugljen koji se istovremeno može karakterizirati kao roštilj, smoker i pećnica u jednom

Kamado Joe slika

Glavna prednost je ta što su poklopac i posuda roštilja napravljeni od robusne keramike debljine 3 centimetra koja regulira i održava toplinu roštilja, a poroznost keramike održava vlažnost mesa što hranu pečenu u ovom keramičkom roštilju čini sočnom te obogaćenom aromom roštilja.

Roštilj ima i fleksibilan sistem pečenja “Divide & Conquer” čime se omogućuje pečenje na dvije ili tri različite razine tako da se ukupna površina pečenja može protegnuti na više od osnovnog promjera od 46 cm.

Za korištenje je spreman u roku od samo 15 minuta, a nakon upotrebe dovoljno je samo izvući posudu za pepeo koja se nalazi na dnu roštilja te ju očistiti zajedno s rešetkama, što proces održavanja čini izuzetno jednostavnim.

Obzirom na ventil koji je u cijelosti izrađen od aluminija i otporan na hrđu može se koristiti i po vlažnom vremenu. Dolazi s pripadajućom opremom i kolicima za lakše prenošenje. www.kraljzara.hr

Tagovi: , , , ,

Povezani članci