Novosti / Opremanje

Novi Matram web shop

Splitska tvrtka Matram nedavno je promovirala svoj novi web shop u kojem se brzo i jednostavno može kupiti asortiman proizvoda Papstar, Leifheit i Soehnle

matram-slide

Podsjetimo, radi se o renomiranim njemačkim proizvođačima s asortimanom za ugostiteljske i hotelske objekte. Papstar su visoko kvalitetni proizvodi za jednokratnu upotrebu od papira, plastike i aluminija, Leifheit je vodeći proizvođač za profesionalce i kućanstvo na području čišćenja, pranja i kuhinjskih pomagala najviše kvalitete dok je Soehnle vrhunski proizvođač inovativnih kuhinjskih i osobnih vaga.
Među proizvodima Papstara se tako može naći proizvode za dekoraciju stola Royal, i to asortiman proizvoda za jednokratnu upotrebu, salvete, stolnjake i podmetače, svijeće, ambalažu TO-GO, Sredstva za higijenu i čišćenjeu skladno HACCP-u, asortiman za kuhare i slastičare. Radi se o proizvodima koji zadovoljavaju sve ekološke norme, biorazgradivi su, te imaju minimalan utjecaj na okoliš a proizvedeni su u skladu s ekološkim normama i certfikatima.
Leifheit linije obuhvaćaju niz alata za pomoć u domaćinstvu i to za ne samo za čišćenje, već i za sušenje i peglanje. Kroz godine, osim mopa i perača podova koji su izrađeni na principu “da su ruke kod pranja suhe” razvijali su alate koji su prije svega kvalitetni, multifunkcionalni, ergonomični i ekonomični, a sve to u visokoj kvaliteti koja jednako odgovara i malome domaćinstvu, ali i većim sustavima i njihovim profesionalnim potrebama.  Danas ovdje možete naći razne varijante perača podova, od onih specijalno za kamene podove ili za parkete i laminate, te mopove s vlaknima različitih debljina izrađenih na način da su idealno prilagođeni raznim vrstama podloga.
Iz asortimana proozvođača Soehnle osim samih osobnih i kuhinjskih vaga, izdvajamo i asortiman za wellness, a to su ovlaživači zraka, difuzeri i misirna ulja.
Novi matram web shop potražite na adresi www.matram.hr
Tagovi: , , , ,

Povezani članci