Časopis

Novi, ljetni broj časopisa Turizam info

Novi broj donosi pregled najnovijih hotela, puno malih priča o gastronomiji, sve ono što će vam u sezoni ili nakon nje trebati od opreme, no i puno inspiracije da ovu sezonu odradite što bolje

 

Ljetni broj časopisa Turizam info donosi:

Manifestacije i događanja – diljem Jadrana i kontinenta odabrali smo manifestacije koje možete preporučiti gostima. Pazili smo da su originalne, specifične i da će za vaše goste biti lijepa uspomena iz Hrvatske

 

Za turističke zajednice i druge organizatore događanja, donosimo priče iza kulisa o nekoliko velikih turističkih evenata. Potražili smo kako se organiziraju Hrvatski festival hodanja u Lici, Dani smokve na Krku, Baška Outdoor Festival i Dani Dioklecijana u Splitu te zašto su ovo manifestacije koje produžuju sezonu i dovode goste.

 

Sajmovi i kongresi - jesen je vrijeme kada se intenziviraju poslovni skupovi, pa je tu i pregled najvažnijih sajmova i stručnih konferencija.

 

Gastronomija – Butarga ili mediteranski kavijar, razlike između sardele i inćuna, nož po mjeri ribe, sečuanski papar, specifičnosti vegetarijanske prehrane. Ovo su samo su neke od tema koje smo namijenili ugostiteljima i restoraterima kao informaciju više, priliku za up-sale ili jednostavno uvođenje nekih novina na restoranske menije.

 

Novi hoteli – na početku sezone ili tijekom nje otvoreno je gotovo 40-ak novoizgrađenih ili obnovljenih hotela. Izdvajamo dio njih, među kojima su neki od najreprezentativnijih objekata na Jadranu i šire, a uz svaki hotel pronaći ćete i detaljan opis kapaciteta.

 

Rose pjenušci s Plešivice – sve ono što trebate znati o četiri pjenušca idealna za ljetnu ponudu u restoranu

 

Razotkrivanje sushija - kako i kada je nastao sushi. Povijest i razvoj te specifičnosti rolica. Jedna lijepa priča o japanskoj gastronomiji, koja razotkriva sve ono što sushi jest

 

Mašine za kavu – kompletan pregled modela dostupnih na hrvatskom tržištu: od manjih aparata za hotelsku sobu, aparata za pripremu kave ne hotelskom doručku, do mašina za profesionalne bariste

 

Cold brew kava – ako želite ponuditi nešto novo ljeti, ideja je kava dobivena hladnom ekstrakcijom, a morate znati da je posebno popularna kod gostiju iz Njemačke i Austrije

 

… sve ovo, i i još puno zanimljivih tema na 132 stranice novog, ljetnog broja časopisa Turizam info!

 

NOVO!! Časopis od sada možete pronaći na svim prodajnim mjestima:


PRETPLATA NA ČASOPIS

Turizam info dostupan je u opciji godišnje ili dvogodišnje pretplate

Za sve informacije o časopisu slobodno nas nazovite na broj 051/271 190