Opremanje

Novi koncept roštiljanja

Zagrebački brend Lonci&Poklopci by Bajde u svojoj ponudi ima nove roštilje na drveni ugljen Barbecook koji su novost na hrvatskom tržištu. Barbecook je belgijski proizvođač roštilja koji je među pet najjačih proizvođača u svijetu, a za ovo proljeće predstavili su četiri nova roštilja na drveni ugljen – Adam 50 Top, Major, Edson i Arena Midnight

pro-trade

Ono što ove roštilje razlikuje od drugih na tržištu je njihov posebno osmišljeni sistem reguliranja dovoda zraka Quickstart. Za paljenje ugljena u ognjištu, dovoljno je samo ubaciti nekoliko listova novina u vakuumsku cijev roštilja što ubrzava sam postupak pripreme roštilja za pečenje – roštilj je kompletno spreman za upotrebu u roku od samo 15 minuta. Roštilji su dostupni putem web trgovine www.lonciipoklopci.hr i na svim Lonci&Poklopci prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru.

Među najnovijim roštiljima na drveni ugljen posebno se ističe Adam 50 top koji dolazi u crnoj boji, a može biti s ili bez poklopca. Prikladan je za pripremu hrane za 10 osoba, i ima funkciju brzog pokretanja.

Osim klasičnih modela s košarom za pripremu hrane, odmak od uobičajenog čini XL roštilj Edson. Riječ je o višenamjenskom proizvodu u obliku bačve koja je zapravo roštilj i zabavni stol u jednom, a dolazi u crvenoj ili crnoj boji.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci