Opremanje

Nove čaše Schott Zwiesel

Na najvećem europskom sajmu dizajna, namještaja i lifestylea, Ambienta u Frankfurtu, Schott Zwiesel je predstavio šest novih linija čaša za profesionalnu upotrebu

Schott1

Unutar linije FINESSE predstavljene su tri varijante: Soleil, Fleur i Etoile, namijenjene za sve vinske varijante – Bordeaux, klasična crvena vina, Burgundska vina, Chardonnay, Riesling, a kolekciju zaokružuju čaše za šampanjac i pjenušac te vodu. Linija FIESTA ima poseban naglasak na oblik, kvalitetu i funkciju, a idealna je za velika događanja poput primanja ili banketa. Čaše odgovaraju za prezentaciju više različitih vrsta vina, od bijelih, crnih te pjenušaca.

Nova linija MODO svojevrstan je iskorak u dizajnu, artističkih, ravnih, gotovo geometrijskih linija, namijenjena za trendovske restorane i hotele. Sastoji se od četiri veličine čaša za crvena i bijela vina, te za šampanjce/pjenušce i vodu.

SUMMERMOOD je namijenjena za ljeto i otvorene prostore te posluživanje šarenih pića, koktela, ledenih deserata i slastica kao i malih zalogaja. Zbog atraktivne duple stijenke hrana i piće djeluju kao da lebde, a zbog zraka između stijenki sadržaj ostaje dulje svjež i hladan.

SchottZwieselSUMMERMOOD linija čaša za ljetna pića

BASIC BAR je raskošna kolekcija namijenjena posluživanju whiskya, s posudama u kojima se dugo zadržavaju i ističu boje i arome. Dolaze u tri varijante: Classic, Surfing i Motion, a novost su i čaše za posluživanje craft piva BEER BASIC, dizajnirane za pilsner, lager i svjetli ale. One na dnu sadrže točku koja utječe na pivo tako da ono otpušta ugljični dioksid čime se stvara bolje vrenje i čvršća pjena, a pivo dulje zadržava svježinu.

Predstavljene su i nadopune za postojeće kolekcije, pa je tako nagrađivana linija Vina Touch dobila je nove boje – boju slonovače, fuksiju, zelenu i plavu. Podsjetimo, sve Schott Zwiesel čaše izrađene su patentiranom Tritan tehnologijom zbog čega su otpornije na lom, oštećenja i pranje u perilici. www.alexandercommerce.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci