Opremanje

Nove Air & Air Sense Schott Zwiesel čaše

Jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača čaša za ugostiteljstvo, njemački Schott Zwiesel predstavio je  novu kolekciju koju posebnu po tome što čaša po prvi puta ima integriranu kuglicu za dekantiranje

 

alexander-commerce-air-sense-case

 

Radi se o čašama čiji dizajn potpusuje švedski dizajnerski dvojac Bernadotte & Kylberg. Kombinacija su inovativnog dizajna, funkcionalnosti i lakog održavanja, a nalazimo ih u dvije varijante, Air i Air Sense.

Air Sense je sofisticirana linija koja po prvi puta unutar same čaše sadrži integriranu dekanter kuglicu, a ona osim efektnog vizualnog dojma ima zadatak dekantiranja vina. Linija je proizvedena ručno, puhanjem stakla i odlikuje se izrazito preciznom filigranskom izradom u kombinaciji sa čvrstoćom, a čaše se mogu prati u perilici na 50 stupnjeva.

Za razliku od Air Sensa, čaše linije Air su proizvedene strojno, titan tehnologijom zbog čega su otpornije na lom te na pranje u perilici.

Obje linije sadrže čaše za vodu, te čaše za Chardonnay, Riesling, crveno vino, Bordeaux, šampanjac i desertna vina kao i dekanter za bijela i crvena vina. Linije se mogu atraktivno kombinirati, a preporuča se posluživanje primjerice šampanjaca u liniji Air Sense, te posluživanje crvenih vina u čašama linije Air. www.alexandercommerce.hr

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci