Novosti

Nova literatura za iznajmljivače

Knjiga za vlasnike obiteljskog smještaja u kojoj mogu pronaći sve o poslu iznajmljivanja i svemu što je uz njega povezano, od uređenja do prodaje

Mali iznajmljivac Veliki Posao - knjiga slide

Nakon što je prva knjiga autorice Anamarije Cicarelli Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja postala obvezno štivo svakog iznajmljivača koji drži do sebe, ovoga proljeća svjetlo dana će ugledati i njezin novi uradak koji daje pregled baš svega što se tiče posla iznajmljivanja.

Knjiga Mali iznajmljivač – veliki posao prije svega govori kako pripremiti objekte da bi gostima bili privlačni i zanimljivi i kako urediti apartmane. Autorica je dala i jasan pregled elemenata koji na gosta ostavljaju najbolji dojam, a veliki je dio posvećen i planu poslovanja s utvrđivanjem cijena, pravilima, načinom oglašavanja te marketinškim planom s posebnim osvrtom na to kako odabrati one kanale oglašavanja, naročito portale, koji će pojedinoj vrsti privatnog smještaja biti najisplativiji.

Kako svaki privatni iznajmljivač mora biti dobar domaćin, ovdje ćete naći upute kako komunicirati s gostima i ostati u kontaktu, no i sve one administrativne tematike od toga koje ste poslovne knjige dužni voditi, kako prijaviti goste, kako izdati račun, platiti boravišnu pristojbu i što sve trebate kada dođe inspekcija.

Knjiga se može kupiti u WEB Shopu Slobodne Dalmacije, direktnom narudžbom na www.interligo.hr, narudžbenicama u časopisima i novinama, putem Klubova iznajmljivača ili preko Turističkih zajednica. Cijena je 199 Kuna u slobodnoj prodaji, narudžbom preko turističke zajednice, Kluba iznajmjivača i kupnjom više od 50 komada cijena je 99 Kuna.

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci