Opremanje

Nova dimenzija kupaonice

ACO Walk-in rješenja za odvodnju u nivou poda namijenjena su za ugradnju ispred umivaonika, ispred kade, ispred i unutar prostora za tuširanje, a odlikuje ih maksimalna funkcionalnost i visoka estetika

ACO Walk-in rješenja

Posebna kupaonica koja podsjeća na umirujući i opuštajući SPA centar dobrodošao je odmak od klasike, bilo da se radi o kupaonici u hotelu, apartmanu ili vlastitom domu. Drvo, prirodni i održivi resurs u graditeljstvu, iako primjenjivo u svim segmentima uređenja, do danas se zbog svojih karakteristika ponajmanje koristilo upravo u kupaonicama.

ACO je svojim inovativnim rješenjem to promijenio, i to uvođenjem Walk-in Therm-rešetki. Radi se o rešetkama izrađenima od vodootpornog WPC (Wood Polymer Composite) s 80 posto udjela drva i 20 posto kompozitnih veziva, čime se ostvarila nova dimenzija za oblikovanje prostora za tuširanje u istoj razini s okolnim opločenjem uz zadržavanje karakteristika drva koje se manifestiraju kroz toplu i ugodnu površinu.

ACO je ovaj iskorak okrunio prvom nagradom za dizajn, Reddot award 2015 winner. Sustav za oblikovanje prostora za tuširanje bez prekida nivoa u podu ACO Walk-in sastoji se od plitke kadice od nehrđajućeg čelika s integriranim sifonom velike slivne moći i izborom Therm-rešetki u dvije nijanse: Timber (tople nijanse između Lapacho i Tikovine) ili Coal (plemenite nijanse Antracita) koja se izvanredno kombinira s opločenjem svijetlih nijansi.

ACO Walk-in sustav dostupan je u pet dimenzija širine 500 mm i duljine 700/800/900/1000/1200 mm u dvije varijante izvedbe kadice s odvodom i sifonom za prostor tuširanja, ili bez odvoda za primjenu ispred prostora za tuširanje ili umivaonika gdje se očekuju male količine vode, a postižu odlične mogućnosti oblikovanja inmterijera. www.aco.hr

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci