Novosti

Vrhnja za ljetne slastice

Debic, svjetski poznat proizvođač mliječnih proizvoda dao je preporuku svoja tri najbolja vrhnja za namjenu ukrašavanja ili izrade deserata

DeBIC

Vrhnje bogatog kremastog okusa koje daje širok raspon primjene u raznim jelima, Debic Culinaire Original, namijenjeno je za profesionalnu upotrebu. Ovo vrhnje odlikuje izvrsna homogenost i otpornost razdvajanju, a takvim ostaje čak i pri kuhanju na visokim temperaturama. Jednako je prikladno za upotrebu u toplim i hladnim jelima, a posebice za pripremu toplih umaka, dressinga i juha. Dolazi u pakiranju od 1 litre.

Za ukrašavanje i dekoraciju slastica, tu je Debic profi šlag pjena. Dolazi u pakiranju od 700 mililitara, a iz jedne boce je moguće dobiti volumen od 3 litre šlaga. Praktična ručka omogućava precizno nanošenje i 100 postotnu iskoristivost sadržaja, a šlag je postojan i nakon više sati stajanja.

Debic Stand & Overrun omogućuje proizvodnju velikog volumena vrhnja u odnosu na tradicionalna vrhnja, bez obzira na vrstu uređaja za miješanje. Lako se nanosi iz vrećice za aplikaciju, a zbog svoje čvrstoće i konzistentnosti garantira postojanost. Zbog svojih karakteristika izvrstan je za dekoraciju pita, torti i sladoleda, ili kao sastojak u moussevima i kremama. Pakirano je u boci od 1 litre.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci