Opremanje

Montona profesionalne kuhinje “Made in Croatia”

Jedan od najstarijih hrvatskih proizvođača opreme za profesionalne kuhinje Končar, osmislio je novu liniju pod imenom Montona

Montona

Montona je specifična po tome što kroz raspon od čak 400 različitih elemenata izlazi ususret gotovo svim potrebama koje mogu imati veliki hotel ili pak mali obiteljski restoran i konoba. Osim prvorazredne kvalitete, liniju odlikuje i atraktivan dizajn, a svi uređaji za kuhanje imaju visoku energetsku učinkovitost uz niske troškove energije.

Ugostiteljima će biti značajno što su svi elementi prilagođeni na način da se maksimalno iskoriste raspoložive površine i u manjim kuhinjama, te je sve podređeno brzini i učinkovitosti pri pripremi hrane. Linija je izrađena od nehrđajućeg čelika najviše kvalitete koji se lako održava, a oprema za samu pripremu hrane je proizvedena iz jednog komada s utisnutom gornjom pločom koja nije varena, čime je omogućeno lako čišćenje.

Montona obuhvaća čak 26 varijanti plinskih štednjaka, wok štednjake, štednjake s punom pločom za indirektno kuhanje, električne i staklokeramičke štednjake te one s indukcijskom pločom, kao i friteze, roštilje, kuhala za tjesteninu, višenamjenske i nagibne tave, te niz drugih “must have” kuhinjskih gadgeta najnovije generacije. Dio asortimana moći vidjeti na sajmu HoReCa Adria u Opatiji, od 9. do 11. studenog.

www.koncar-pk.hr

Tagovi: , , ,

Povezani članci