Novosti

Maksimalna higijena uz niže troškove

Tork higijenski sustavi za toalete i kuhinje pružaju visokoisplativa rješenja uz unaprijeđeno održavanje i najviši standard higijene uz niže troškove

Odgovarajući sistemi higijene toaleta
Tork SmartOne® Toilet Roll Dispenser proizvod je koji je u potpunosti ugrađen i prekriven što ga čini potpunim higijenskim rješenjem s obzirom da toalet papir nije u doticaju sa vanjskom okolinom i time je zaštićen od mogućeg onečišćenja. Također, smanjuje moguću infekciju jer se toaletni papir iz držača vadi listić po listić te ga dodiruje samo korisnik. Time se smanjuje širenje bakterija i infekcija dodirom u području cijelog toaleta što je iznimno važno za bolnice i druge zdravstvene ustanove.

Tork SmartOne® Toilet Roll System kvalitetan je sistem toalet papira posebno za shopping centre gdje je redovno svakodnevno održavanje od velike važnosti. Držač je posebno dizajniran da se papir iz istog vadi listić po listić što može bitno smanjiti potrošnju i do 40%.

Tork foam soap system (S4) je posebno prikladan za vrlo posjećena mjesta gdje je svakodnevno održavanje obavezno. Ovaj raspršivač pjenastog sapuna dolazi sa punjenjem koje se u svega nekoliko sekundi može zamijeniti novim punjenjem. Svako punjenje sadrži 2,500 doza Tork pjenastog sapuna što je za dva i pol puta više u odnosu na drugi tekući sapun iste količine. Mjesta gdje su higijena i dizajn od velike važnosti, kao ugostiteljski objekti, nova senzor verzija Tork Elevation foam soap dispenser odlično je rješenje.

Tork Matic® Hand Towel Roll također je prikladan za vrlo posjećene objekte s obzirom da sadrži veliku rolu papirnatog ručnika dizajniran na način da otpušta listić po listić papira što omogućava i racionalnu potrošnju. Nedavni dodatak na Tork Matic® Hand Towel Roll je pokazatelj stanja punjenja na držaču što olakšava održavanje i punjenje.

Higijenski sistemi za kuhinje

Novi proizvod Tork Reflex™ Centrefeed Dispensing System omogućava otpuštanje jednog po jednog higijenskog ručnika što predstavlja uštedu potrošnje i za 37% u usporedbi sa opcijom otpuštanja više ručnika.
U potpunosti zatvoreni spremnici odnosno držači papira štite isti od vlage, vode i prašine. Otpuštanje svakog novog lista papirnatog ručnika odvija se bez dodirivanja držača što također smanjuje rizik onečišćenja. Stoga je ovaj proizvod idealan za prostore sa visokim higijenskim standardima kao što su objekti za pripremu hrane, restorani, hoteli ili druge uslužne djelatnosti. Više na www.sca-tork.com

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci