Novosti

Magdis&Majur kozmetika s vašim potpisom

Partnerstvom tvrtki Magdis, vodećeg domaćeg proizvođača prirodne kozmetike farmaceutske kvalitete i vlasnika brenda Biobaza, te Majur hotelski servis, vodećeg pružatelja usluga hotelima, razvila se mogućnost ponude Magdis&Majur personalizirane, prirodne kozmetike jedinstvene recepture hotelima. Najveća prednost ove kozmetike, pred autohtonošću samog proizvoda, jest pristupačan i fer odnos cijene i kvalitete

Majur

S obzirom na pozicioniranje pojedinog hotela, njegov položaj i prirodno okruženje, Magdis&Majur stručnjaci osmisliti će jedinstvenu kombinaciju aroma lokalnog podneblja koje gost može doživjeti i u svojoj hotelskoj sobi u obliku kozmetike ili osvježivača prostora. Tako je, u suradnji s aromaterapeutkinjom Ana Marijom Pažin, osmišljena kolekcija mirisa za aromaterapiju prostora Karisma Hotel Adriatic, a za koje su se koristile mješavine eteričnih ulja bilja lokalnog podneblja – lavande, ružmarina, naranče, mandarine, limuna, koje svojim blagotvornim učinkom utječe na raspoloženje i osjećaj zadovoljstva.

Prirodni osvježivači prostora osmišljeni su kako bi odgovarali različitim dijelovima dana – jutru ili večeri, ili kako bi poslužili za ispraćaj gosta, kao mali znak pažnje za sretan i ugodan put. Povrh toga, stručnjaci u Magdisu su pripremili za Karisma Hotels Adriatics kolekciju kozmetičkih proizvoda s komplementarnim mirisima, posebno pakiranu za regularne te VIP goste. Ovakav način personalizacije kozmetike, od mirisa do ambalaže, pokazao se kao odlično ulaganje jer je povratna informacija od strane gosta iznimna.

Mogućnost personalizacije recepture i ambalaže za kozmetiku već su iskoristili i Jadranka hoteli s Malog Lošinja, Hotel Park i Hotel Atrium iz Splita, te BlueSUN hoteli.

Povrh personalizirane kozmetike, tvrtka Magdis u svojoj bogatoj paleti renomirane Biobaza kozmetike koristi visokokvalitetna eterična ulja i ekstrakte iz vlastite proizvodnje. Bez parabena, konzervansa, umjetnih bojila i parfema, Biobaza svojom kvalitetom zadovoljava i najzahtjevnijeg gosta. Magdis&Majur su stoga u svoju ponudu lokalizirane kozmetike s potpisom hrvatskog tradicionalnog bilja, uvrstili četiri Biobaza linije prilagođene hotelima: lavanda & limun; lovor, pačuli & menta; smilje & maslina; kopriva & menta. Tu liniju prate i visokokvalitetni wellness proizvodi koji se gostu mogu ponuditi za nastavak njege nakon wellness tretmana, ili koji se mogu koristiti tijekom tretmana kako bi se gostu osigurao jedinstveni wellness doživljaj s mirisima Jadrana. www.majur-hs.hr

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci