Nekategorizirano

Konkretne smjernice o digitalnom marketingu 2019/2020

Za sve vas koji se pri promociji i prodaji svojih objekata, destinacija i turističke ponude suočavate s brojnim izazovima, u Opatiji se održava konferencije Internet Adria. Na Konferenciji kao predavači gostuju vodeći europski i hrvatski stručnjaci iz prakse, koji će dati odgovor na pitanje što od digitalnog marketinga korisititi kako bi naše kampanje i prodaja bili učinkovitiji i efikasniji

Konferencija Internet Adria se održava u Kulturno-turističkom centru Gervais, a okuplja turističke djelatnike iz cijele Hrvatske koji ovdje mogu saznati i naučiti sve o učinkovitim alatima i tehnologijama online, odnosno digitalnog marketinga u turizmu. Na programu je više od 40 predavanja i praktičnih radionica, koje će sudionicama dati praktična znanja koja već sutra mogu koristiti u svojoj komunikaciji prema potencijalnim gostima.

Teme o kojima će na konferenciji biti riječi su primjerice Growth Hacker Marketing u kojem će Barbara Slade Jagodić pojasniti kako koristiti ovu metodu za brži dolazak do novih gostiju. Iz Danske dolazi Feđa Salihbašić, infuencer s više od 500 tisuća pratitelja na Instagramu koji će govoriti o tome kako koristiti ovu platformu za jačanje brenda. Dr. Amir Muzur održati će kratki tečaj o svjesnom i nesvjesnom pamćenju, a izdvajamo i predavnje Nine Kleiner iz Expedie koja će govoriti o tome kako nove gerenarcije putnika (generacija Z) mijenjaju način donošenje odluke o putovanju i plaćanje u hotelu.

IA19_4

Ostale teme se bave psihologijom web stranice, učinkovitim oglašavanjem objekata na Facebooku, te direktnom prodajom. Biti će riječi i o tome kako postati vodeći na Googleu. Luca Romozzi iz Sojerna će dati naznake svega onoga što se u digitalnom marketingu promijenilo unutar godinu dana, a Henri-Pierre Valdeolivas iz španjolskog ReviewPro-a će dati ključne smjernice o tome na koji način okrenuti guest feedback u vlastitu koristi – kako potaknuti bolje ocjene i komentare, kakvu straegiju primjeniti na OTA-ovima, kako kroz analizu povratne informacije podignuti kvalitetu usluge.

Detaljan program predavanja i sve o predavačima potražite na www.internetadria.com

 

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci