Događaji

Kongres hrvatskog kampinga 2015

Tradicionalni susret kamping struke ove se godine održava do 27. do 29. listopada u Ilirija Resortu u Biogradu na moru

Kogres campinga 2014-2

Tijekom tri dana odvijat će se bogat program, koji osim konferencijskog dijela ima i veliki dio namijenjen edukacijama i prezentacijama aktualnih trendova, pa je to prilika za sve vlasnike i zaposlene u kampovima za neka nova saznanja.

– Uz program predavanja, specifičnost ove godine je da će se uz ostale proizvođače i predstavnike predstaviti čak 17 različitih modela mobilnih kućica i dva modela glamping šatora, od ukupno šest proizvođača, čime kongres osim stručnog dijela sve više poprima i sajamski karakter, postaje mjesto prezentacije raznih novosti i najnovijih modela mobilnih kućica koje se u Hrvatskoj mogu vidjeti u tolikom broju na jednom mjestu isključivo na našem kamping kongresu, rekao nam je direktor ureda Kamping udruženja Hrvatske Adriano Palman.

Na brojnim će radionicama između ostaloga biti riječi o besplatnim Google alatima za istraživanje tržišta odnosno kako besplatno otkriti ponašanje naših potencijalnih gostiju na webu, te mogućnostima održivog razvoja u kampingu, kao i novim mogućnostima promocije uz Camping Key Europe karticu.

Kogres campinga 2014-4

Tijekom radnoga dijela kongersa Zrinka Marušić iz Instituta za turizam će predstaviti najnovija istraživanja o stavovima i potrošnji kampista, a Ramon van Reine iz ACSI-a će se osvrnuti će se na aktualne EU trendove.

Victor Condeco, predsjednik Svjetske minigolf asocijacije govoriti će o trendu inovativnih mini golf terena koji u novije vrijeme sve više niču u kampovima diljem Europe, a Peter Doornekamp iz Campingnavigatora kroz svoje će predavanje ilustrirati kako najbolje web stranice uspijevaju osvojiti posjetitelje na primjeru Nizozemske kao jednoga od najjačih online tržišta u Europi.

Tijekom manifestacije će biti dodijeljeni i certifikati OK mini camps novim malim kampovima, te priznanja Ecocamping, Naj kamp Adria 2015 (priznanje dodjeljuje Avtokamp.si i Adria) te Croatia’s Best Campsites 2015, priznanje koju dodijeljuje Kamping udruženje Hrvatske. www.camping.hr

Tagovi: , , , , , , , , ,

Povezani članci