Događaji

Konferencija vrhunskih vinskih znalaca – sommeliera u Splitu

U čevrtak 18. svibnja se u hotelu Park održava konferencija Wine VIP event s brojnim predavanjima i radionicama na temu vina i njegove prezentacije a namijenjena je turističkim djelatnicima

Wine vip event slide

Konferencija započinje od 11.30 sati a koncipirana je kroz stručna predavanja te radionice koje će voditi poznati sommelieri. Sudionici će moći naučiti puno detalja o unapređenju kvalitete ponude i usluge. Filip Savić prošlogodišnji i do sada trostruki pobjednik Hrvatske u sommelierstvu te dr.sc. Krešimir Mikinac inače voditelj sommelierskih natjecanja u Hrvatskom sommelier klubu govoriti će o samim zadacima, potrebnim sposobnostima za sommeliera, te edukacijama.

Suwi Zlatić, pobjednik sommelierstva Austrije od 2014-2017, Ambasador Champagne 2015/2016, i diplomirani Wine i Sake Sommelier održati će radionicu na temu: Prodaja srcem i razumom – Retorika i govor tijela kao tajno oružje u prodaji.

Sommelieri Siniša Lasan i Roko Bekavac će govoriti o vinskoj karti od A do Ž, a tijekom konferencije će se održati i Finale prvenstva Dalmacije u sommelierstvu, u organizaciji Hrvatskog Sommelier kluba.

Wine VIP event je namijenjen hotelijerima, restoraterima i ugostiteljima, wine barovima i ostalim ugostiteljskim objektima koju vinu pridaju značajnu pažnju te se žele kvalitetno educirati, a za njih je ulaz besplatan uz prethodnu prijavu na Wine Vip Event Split.

Konferenciju organizira Dantes – Ricerca Mercato uz potporu Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a uz suorganizaciju Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije i Splitsko dalmatinske županije.

Tagovi: , , , , , , , , ,

Povezani članci